Ronald Günther, singer-songwriter - Music from the heart
RSS

Recente posts

Two great gigs in one week
Communitycenter de Mors, Leiden, 17 May 2013
Podium X, the Hague and Provadja, Alkmaar
What a beautiful day at the Vorstin, last Sunday, the 14th of April
Radio broadcast from Cafe t Lokaal, Heemskerk
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Leiden, Muziekcentrum Noord

Last evening I played on the stage of the Muziekcentrum Leiden Noord. What a great evening it was! The gig went smooth and relaxed, all seats were occupied and the people were very enthusiastic.  This is why I like performing. Indeed, music connects. A local tv-station was present, so I was  asked  to give a short interview and I sold a few copy's of the Cd: "Dylan on my mind".  Another funny thing happened, there was this man who bought my Cd and wanted to have a picture of me with his wife, while she held the Cd in front of the camera.  At the end of the month I will play at the Folkcafé de Lantaern, Zevenaar. I have been there before and a great place to perform as well.

2 Reacties op Leiden, Muziekcentrum Noord:

Comments RSS
www.collegepaper.org on donderdag 18 april 2013 3:46
Ik weet niet of ik je dit vertellen ... zo, omdat ik denk dat er niets mis te delen, zou ik zeker uiten wat er op mijn hoofd nu. Technisch gezien, ik doe onderzoek over een aantal wanhopige suïcidale technieken over de cyberspace. Gelukkig is een van de pagina's die ik vandaag heb gelezen gestopt met mij van doen! Ik voel me zo blij en verlicht voor de eenvoudige hoop dat ik heb bijgebracht tijdens het scannen van een aantal online inzendingen. Misschien is dit niet een goede manier om uit te drukken hoe dankbaar ik ben, maar ja! Ik ben echt dankbaar voor het ontdekken van deze zaak, coz 'ik hard nodig dit voor mijn project van het college.
Reageren op een reactie


telicando marafecco on donderdag 20 november 2014 23:52
Nie Auf keinen Fall Vermutung gegen im Gegensatz zu gegen ein Streifen. telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint